Boekuwzending.com Open Toernooi

 


Boekuwzending.com Kikkers Open '22

Van 25 juli tot en met 31juli 2022 zal het Boekuwzending.com Kikkers Open '22 plaatsvinden. Voor de 26ste keer en dit jaar voor het eerst met een padel toernooi. Het Kikkers Open is een dubbel toernooi in de speelsterktes 3 t/m 8 met een rijke historie en zo'n 1.000 deelnemers per jaar. Een mooi moment om je krachten te meten op de 11 gravel en 5 all weather banen die het tennispark rijk is. Tijdens het zogenoemde "voorweekend" 23 en 24 juli worden de eerste partijen gespeeld. Er wordt gespeeld volgens het knock-out systeem, verlies je een partij, dan kun je alleen jouw tegenstanders nog komen aanmoedigen. Na iedere partij is er een tafel op het terras gereserveerd, het tafelnummer correspondeert met het baannummer waarop je hebt gespeeld.

Boekuwzending.com Kikkers Open (KO)
Je kunt inschrijven in de 17+ of de 30+ met jouw tennismaatje of als gelegenheidsduo. In de speelsterktes 3 t/m 8 zijn ervoor zowel dames-, heren- en mix koppels veel partijen te spelen en speel je wedstrijden die officieel meetellen bij de KNLTB, waardoor je aan je speelsterkte kunt werken. Inschrijven kan via de link op Toernooi.nl.

Boekuwzending.com Kikkers Open Veteranen Toernooi (KOVT)
Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juli is het tennispark aan de veteranen in de regio. Vanaf 50 jaar kan er ingeschreven worden voor de vele dubbel partijen. Dit toernooi is geen KNLTB-toernooi, maar wel druk bezocht en altijd enorm gezellig! De partijen worden overdag gespeeld met de finales op vrijdag namiddag met altijd veel publiek langs de banen. Inschrijven voor het KOVT kan via de volgende link: Boekuwzending.com Kikkers Open Veteranen Toernooi.

45+ Toernooi
Voor de 2e keer organiseren we het 45+ dubbel toernooi wat op donderdag 29 en vrijdag 30 juli gespeeld gaat worden. Uiteraard word je ook hier ingedeeld op speelsterkte, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het 45+ Toernooi is een onderdeel van het KOVT en er kan via de volgende link ingeschreven worden: Boekuwzending.com Kikkers Open 45+ Toernooi.

Boekuwzending.com Kikkers Open Padel (KOP)
Voor het eerst is ook padel onderdeel van het toernooi. Dit eerste jaar bieden we een beperkt aantal onderdelen aan, maar nog steeds voor ieder wat wils. In de categorieën 4/5 en 6/7 wordt er gespeeld in de onderdelen HD, DD en GD. In de categorie 8/9 spelen mannen en vrouwen door elkaar. Het streven is om iedereen minimaal twee wedstrijden te laten spelen. Of dat via schema's of poules gebeurt, hangt van het aantal inschrijvingen af.
Ook het padeltoernooi is een officieel KNLTB-toernooi en dus kun je ook hier aan je rating werken. Inschrijven kan via de link op Toernooi.nl.

Indien het aantal inschrijvingen het toelaat, zal in het "voorweekend" nog een apart padeltoernooi georganiseerd worden voor (aanstaande) padellers die geen lid zijn van de KNLTB.

Daarnaast proberen we nog meerdere padel-events te organiseren gedurende de week, om deze mooie sport nog wat meer onder de aandacht te brengen. Je moet dan denken aan clinics door padeltrainers en demonstratiewedstrijden met padelspelers van topniveau!

Horeca tijdens het toernooi
Tijdens het gehele toernooi verzorgt het team van Kikker's Sportsbar de inwendige mens, maar ook voor een pleister op de wonde en eventueel een goed gesprek mocht je dat nodig hebben na een gespeelde wedstrijd. Het menu vind je zo snel mogelijk op de Facebook en Instagram pagina van Tennisclub De Kikkers.

Contact
Heb je vragen of dan staat ons team je natuurlijk graag te woord.

Boekuwzending Kikkers Open
Toernooidirecteur: Marc van Staveren
Email: [email protected]
Telefoon (vanaf de start van het toernooi): 0252 67 41 51

Boekuwzending.com Kikkers Open Veteranen Toernooi & 45+ Toernooi Toernooiorganisatie: Cees Bakker
Email: [email protected]
Telefoon: 06 11 03 18 24

Boekuwzending Kikkers Open Padel
Toernooiorganisatie: Bartho Verharen
Email: [email protected]
Telefoon (vanaf de start van het toernooi): 0252 67 41 51