Boekuwzending.com Open Toernooi

Boekuwzending.com Kikkers Open '21
Van 26 juli tot en met 1 augustus 2021 zal het Boekuwzending.com Kikkers Open '21 plaatsvinden. Voor de 25ste keer en dus een bijzondere jubileum editie in een bijzonder jaar. Het Kikkers Open is een dubbel toernooi in de speelsterktes 3 t/m 8 met een rijke historie en zo'n 1.000 deelnemers per jaar. Een mooi moment om je krachten te meten op de 11 gravel en 5 all weather banen die het tennispark rijk is. Tijdens het zogenoemde "voorweekend" 24 en 25 juli worden de eerste partijen gespeeld. Er wordt gespeeld volgens het knock-out systeem, verlies je een partij, dan kun je alleen jouw tegenstanders nog komen aanmoedigen. Na iedere partij is er een tafel op het terras gereserveerd, het tafelnummer correspondeert met het baannummer waarop je hebt gespeeld.

Boekuwzending.com Kikkers Open (KO)
Je kunt inschrijven in de 17+ of de 30+ met jouw tennismaatje of door middel van een gelegenheidsduo. In de speelsterktes 3 t/m 8 zijn ervoor zowel dames-, heren- en mix koppels veel partijen te spelen en speel je wedstrijden via de KNLTB, waardoor je aan je speelsterkte kunt werken. Inschrijven kan via de link op Toernooi.nl.

Boekuwzending.com Kikkers Open Veteranen Toernooi (KOVT)
Van maandag 26 tot en met 30 juli is het tennispark aan de veteranen in de regio. Vanaf 50 jaar kan er ingeschreven worden voor de vele dubbel partijen. Dit toernooi is geen KNLTB-toernooi, maar wel druk bezocht en altijd enorm gezellig! De partijen worden overdag gespeeld met de finales op vrijdag namiddag met altijd veel publiek langs de banen. Inschrijven voor het KOVT kan via de volgende link: Boekuwzending.com Kikkers Open Veteranen Toernooi

45+ Toernoooi
Nieuw is het 45+ dubbel toernooi wat op donderdag 29 en vrijdag 30 juli gespeeld gaat worden. Uiteraard word je ook hier ingedeeld op speelsterkte, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het 45+ Toernooi is een onderdeel van het KOVT en er kan via de volgende link ingeschreven worden: Boekuwzending.com Kikkers Open 45+ Toernooi.

Horeca tijdens het toernooi
Tijdens het gehele toernooi verzorgt het team van Kikker's Sportsbar voor de inwendige mens, maar ook voor een pleister op de wonde en eventueel een goed gesprek mocht je dat nodig hebben na een gespeelde wedstrijd. Het menu vind je zo snel mogelijk op de Facebook en Instagram pagina van Tennisclub de Kikkers.

Contact
Heb je vragen of dan staat ons team je natuurlijk graag te woord.

Boekuwzending Kikkers Open
Toernooidirecteur: Marc van Staveren
Email: [email protected]
Telefoon: (vanaf de start van het toernooi) 0252 67 41 51

Boekuwzending.com Kikkers Open Veteranen Toernooi & 45+ Toernooi
Toernooiorganisatie: Cees Bakker
Email: [email protected]
Telefoon: 06 11 03 18 24