Terug naar overzicht

Openingstoernooi voor de jeugd

TC De Kikkers
1-4-2023 09:00 - 1-4-2023 13:00

Beste jeugdlid van TC De Kikkers,  

Het ‘Lentekriebels openingstoernooi’ gaat plaatsvinden op zaterdagochtend 1 april (in plaats van zondag 26 maart). We gaan dan weer lekker buiten tennissen!  

Toernooi is een groot woord, we gaan lekker met elkaar wedstrijdjes spelen en voor de jongste jeugd zijn er ook tennisspelletjes. Of je net begonnen bent of al jaren tennist, of je op miniveld speelt of op groot veld, we nodigen alle jeugdleden van TC De Kikkers van harte uit om mee te doen! In dubbels met steeds andere partners en tegenstanders worden er korte wedstrijdjes gespeeld.  

De speeltijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de exacte tijden zullen in de bevestiging worden vermeld die enkele dagen voor het toernooi wordt gestuurd. Het vindt plaats tussen 9.00 en 13.00 uur maar de exacte tijden kunnen we pas definitief bepalen als we het aantal deelnemers weten. Het openingstoernooi zit, net als alle andere evenementen (behalve tenniskamp), in het Alles-in-1 pakket. Aan deelname zijn dan ook geen extra kosten verbonden. Wij hopen dat iedereen meedoet! Om een goed beeld te hebben hoeveel kinderen er daadwerkelijk gaan komen is aanmelden wel noodzakelijk. Graag aanmelden via https://forms.gle/cSu9XoPNFNqXb1848 (ook als je je al eerder had aangemeld voor 26 maart). Aanmelden kan tot uiterlijk 25 maart.  

In de categorie rood mogen ook kinderen meedoen die niet op tennis zitten. Heb jij vriendjes of vriendinnetjes die graag een keer willen tennissen en mee willen doen, dan zijn ze van harte welkom! Wel graag even een mailtje naar [email protected] met de naam en leeftijd van jouw vriendje of vriendinnetje zodat we weten hoeveel extra kinderen er gaan komen.   B

ij regen gaat het toernooi helaas niet door.    

Vragen? We horen het graag.  

Sportieve groeten, De jeugdcommissie 

  Terug naar overzicht