Aanmelding Voorjaarscompetitie is geopend

07 november 2023


NB De maximale capaciteit voor de vrijdagavond met Padel is al bereikt! Aanmelden heeft geen zin meer.

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de verschillende voorjaarscompetities weer geopend. Alle informatie en de inschrijfformulieren vind je op de pagina Competitie 2024.

Aanmlden kan alleen door middel van de formulieren op de website en wordt geregistreerd op volgorde van binnenkomst. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Er zijn aparte formulieren voor de competities op Ma t/m Vr, Zaterdag, Zondag en Padel.

De aanmelding voor tennis sluit 10 januari. Voor padel is dat 24 januari (de KNLTB hanteert ook verschillende data).

Hoewel er bij TCK over het algemeen complete teams opgegeven worden, kun je je ook als individu opgeven voor de competitie. Wij proberen dan uit de losse inschrijvingen nog teams te vormen. Of dat lukt is uiteraard geheel afhankelijk van het aantal aanmeldingen van zowel teams als personen. Kunnen we je niet plaatsen in een team, dan kun je, als je dat aangeeft, op de reservelijst komen, zodat je door de aanvoerders benaderd kunt worden om in te vallen tijdens de competitie. 

Wees je er van bewust dat we sinds 2021 een competitie-reglement hanteren, waarin de rechten en de plichten van aanvoerders én deelnemers van competitieteams zijn vastgelegd.

Als het formulier ingevuld en ingestuurd hebt, ontvang je een e-mail met een overzicht van wat je ingevuld hebt. Ontvang je die mail niet, neem dan even contact op met de Technische Commissie.

Nieuwscategorieën