Ga voor razendsnel glasvezel internet en steun de club

05 januari 2023


****************
Stel tijdens de informatiemiddag al jouw vragen over glasvezel aan de aanwezige specialist van Caiway en Delta. Donderdag 9 maart, 15.00 - 18.00 uur, locatie: Rustende Jager, Venneperweg 471, Nieuw-Vennep. Kom langs! En verdien 50 euro voor TC De Kikkers en 25 euro voor jezelf, als je meedoet aan onze clubactie.
****************

Momenteel loopt er een actie vanuit Delta Netwerk om in een aantal kleine kernen van de Haarlemmermeer (het oude gedeelte van Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Lisserbroek, Aalsmeerderbrug en Oude Meer) razendsnel internet via glasvezel te realiseren. Wanneer voor 16 maart 2023 minimaal 20% van de inwoners zich aanmeldt voor een glasvezel abonnement, gaan zij hier ook daadwerkelijk glasvezel aanleggen. De start van de aanleg zou dan ook al in het tweede kwartaal van 2023 kunnen starten.

TC De Kikkers ondersteunt deze actie omdat er financieel voordeel in zit voor de vereniging én voor haar leden. Wanneer iemand zich aanmeldt voor Caiway of Delta (twee providers vallend onder het Delta Netwerk) via de speciale TC De Kikkers actiepagina, dan krijgt hij/zij 25 euro retour. Bovendien gaat er 50 euro naar TC De Kikkers. Het financieel voordeel geldt alleen als de benodigde 20% wordt gerealiseerd per 16 maart 2023. En alleen als u kiest voor de providers Caiway of Delta (er zijn in totaal 5 providers).

Om een jaarabonnement af te sluiten via de speciale TC De Kikkers actiepagina, klikt u hier voor Delta en hier voor Caiway. De actie is niet alleen voor leden van TC De Kikkers, ook uw buren, vrienden of familie kunnen zich via de speciale TC De Kikkers actiepagina aanmelden. Zij kunnen ook profiteren van de 25 euro cashback. Dus zorg dat ook zij zich aanmelden via bovenstaande link.

Wilt u meer informatie, dan staat hieronder meer informatie. Heeft u vragen, loop dan binnen bij het glasvezel Informatie Punt in winkelcentrum Symfonie of ga naar een van de lokale verkopers (Interparts, Optie 1, Voicebyte, Meercomputers & Quicklink).   

Wat is glasvezel internet eigenlijk?
Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele technieken zoals coax en adsl, flinke hoeveelheden data worden verstuurd.  En dat heeft heel wat voordelen voor u als gebruiker!

Wat wordt er dan allemaal beter als ik glasvezel internet neem? 

  • Zeker nu we heel veel thuiswerken, in de cloud werken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt.
  • Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Jouw upload wordt dus sowieso veel sneller ten opzichte van je huidige provider!
  • De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal.
  • Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren (en dat in theorie) en Coax tot 1 Gig (lang niet overal verkrijgbaar) levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 8 Gig per seconde. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen.
  • Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis.
  • Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus je hebt nog snellere responstijden tijdens het online gamen.

Waarom juist nu overstappen? 
Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen.

Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!

Delta
Bij DELTA ontvang je een superuitgebreide installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig internet (1000 Mbps!) voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket! Zo heb je dus al internet 1 Gig met ruim 50 TV-zenders voor € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00).

Met DELTA heb je alle vrijheid; je kunt iedere maand jouw Flex-pakket uitbreiden óf juist beperken. Zo heb je altijd precies wat je nodig hebt en hoef je nooit teveel te betalen.

Caiway
Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden € 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf € 52,95 voor Internet & Televisie) én twaalf maanden ESPN Compleet voor maar € 5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna € 3 per maand) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis.

Nieuwscategorieën