Inschrijving Wintercompetitie 2021-2022 geopend

25 augustus 2021


Hoewel velen van u nog aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie en misschien wel in het buitenland zitten, gaan we langzamerhand ook alweer richting het winterseizoen. En dus zijn de voorbereidingen voor de Wintercompetitie 2021-2022 begonnen.

We gaan ervanuit dat we het komende winterseizoen gewoon alle wedstrijden kunnen gaan spelen, maar natuurlijk zal Covid-19 nog een rol blijven spelen.

Ondertussen is de inschrijving via Toernooi.nl weer opengesteld en kunt u zich weer inschrijven voor één of meerdere onderdelen. Houd u er rekening mee dat er een aantal aanpassingen in het reglement doorgevoerd is, met name Covid-gerelateerd. U vindt het inschrijfformulier via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op 15 september.  

Goed om te vermelden voor degenen die hier recht op hebben: de compensatie van € 17,- per onderdeel wordt om administratieve redenen niet getoond bij de inschrijving, maar zal verrekend worden bij de incasso.

Voor nu geniet nog even van de vakantie en het laatste deel van het zomerseizoen. Als er vragen zijn kunt u die stellen via [email protected].

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen