Ouder-Kind toernooi zondag 3 juli - doe je ook mee?

22 juni 2022


 Het Ouder-Kind Toernooi vindt dit jaar plaats op zondag 3 juli. Een evenement waar altijd veel animo voor is en erg wordt gewaardeerd door jong en oud.  

Het Ouder-Kind toernooi is een gezelligheidstoernooi waarbij een kind samen met een volwassene een dubbelteam vormt. Afhankelijk van de sterkte en tenniservaring wordt er ingedeeld. Ook als je net begonnen bent met tennissen kun je dus gewoon meedoen. De volwassene (vader, moeder, oom, tante, opa, oma, buurman, buurvrouw etc) met wie je tennist hoeft niet op tennis te zitten en hoeft ook geen lid te zijn van TC De Kikkers. Ook mag een volwassene die lid is van De Kikkers meedoen met zijn/haar (klein)kind dat geen lid is. 

Waarschijnlijk gaan we in shifts werken (jongere jeugd als eerste, oudere jeugd daarna), dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

•        Datum: zondag 3 juli
•        Tijd: zoals jullie zullen begrijpen is het tijdsblok waarin jij speelt nog niet bekend. Hierover word je nog geïnformeerd.
•        Kosten: voor de jeugd van TC De Kikkers zit het Ouder-Kind Toernooi in het Alles-in-1 pakket, zowel het kind als de volwassene met wie hij/zij speelt betalen daarom geen kosten.
•        Indien een volwassene die lid is van De Kikkers mee wil doen met een kind dat niet op tennis zit of bij een andere club lid is, zijn de kosten 10 euro per koppel.  

Aanmelden Je kunt je aanmelden via https://forms.gle/m1oPFjtDrR2ReRvm9   

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 25 juni.

Nieuwscategorieën