TC De Kikkers steunt Hospice Bardo, het veiling bedrag is bekend!

18 augustus 2021


Tijdens het Boekuwzending Kikkers Open wordt er eigenlijk altijd gezocht naar een goed doel. Want, zoals toernooidirecteur Marc van Staveren aangeeft; “Het is goed tijdens sportieve uitspattingen waar veel mensen bij elkaar zijn en plezier hebben, ook te denken aan anderen die in een minder gelukkige positie verkeren. Tennisclub De Kikkers is een sociale club waar wij graag iets doen voor een ander”.

Tijdens het drukke tennistoernooi werd op de vrijdagavond een veiling voor Hospice Bardo georganiseerd, een huis waar mensen die palliatieve zorg nodig hebben liefdevol worden opgevangen in een warme en professionele omgeving. Veel lokale ondernemers hadden een item ingebracht en werd er onder het genot van een drankje en een hapje gezellig geboden. De Veilingmeester Rik Balder wist de juiste snaar te raken voordat hij zelf aan een loodzware partij begon. 

Op dinsdag 17 augustus werd de cheque overhandigd aan de directrice Simone Koops, PR manager Majo van der Meijden en voorzitter van de Stichting Vrienden van Bardo Dick Winters. Op het grote terras van het tennispark werd de spanning er aardig ingehouden. Ruim 35 kavels werden er geveild, munten werden gedoneerd, petflessen opgehaald en kleingeld in potten gedaan. Het resultaat mocht er zijn! Een grote cheque van € 5.500 kon worden overhandigd waar al een bestemming voor was bedacht. Er worden slaapbanken gekocht voor in de familiekamers, zodat familie comfortabel kan blijven slapen bij patiënten, verder kan er met het bedrag ook nog een nieuwe AED worden gekocht. Als er nog wat overblijft vinden ze er vast en zeker een prachtige bestemming voor, bij Hospice Bardo die dit jaar ook 20 jaar bestaat.  

Met dank aan: CopyPartners voor het maken van alle uitingen en Rik Balder voor zijn uitstekende kwaliteiten als veilingmeester (als je ooit een ander vak zoekt dan weten wij het wel).

Donateurs:  Albert Robben;  Autoschadeherstel Haarlemmermeer; B&B BroodjesBoetiek; Bakker Gerard; Bakkerij Jongeneel; Bijles op Maat; BoekuwZending.com; Drinkhut; Els; Gebroeders Ham; Jacqueline Weijers Taxaties; Kapsalon Perdaan; Kay de Koker; Kikkers Sportsbar; Liefs uit Haarlemmermeer; Logo’s & Letters; Meerlive; Michael Rusman;  Monique Café; Mood4; Orries; Pax Tattoo Shop Nieuw-Vennep; Skin Energy; Sportacademy Sellak; Stefan Maerten Personal Training; Tennisned; TEZZ Lisse; Tuincentrum Suidgeest; Verkaik Glas.

Op de foto: vlnr boven: Nick Vermeiden, Edwin Beckers, Cees Bakker, Marc van Staveren, Simone Koops, Majo van der Meijden, Dick Winters vlnr onder: Birgit Cramer van den Bogaart, Leida Sessink-Broekhof

Nieuwscategorieën