Vrijdagavond rackettrekken

02 juni 2021


Net als voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar weer rackettrekken elke week op de vrijdagavond gedurende de zomermaanden. We starten op vrijdagavond 4 juni 2020 om 19.30 uur. Er worden meerdere rondes van 40 minuten gespeeld. Je kunt zelf bepalen welke vrijdag(en) je mee wilt doen en hoeveel rondes je op de vrijdagavond mee wilt doen. 

Voor wie nog nooit heeft meegedaan, het werkt als volgt: de rackets van de deelnemers (of in de praktijk de KNLTB-pasjes) worden gehusseld en er worden telkens 'rackets getrokken' om te bepalen wie tegen wie speelt. Er wordt in principe alleen dubbel gespeeld. Zo speel je steeds met een ander maatje tegen andere tegenstanders. Goed voor je spelniveau en leuk voor de contacten. Het rackettrekken wordt traditioneel veel bezocht door nieuwe leden of leden die nog niet zo lang lid zijn.

Omdat we graag willen weten hoeveel banen we moeten reserveren, is het verzoek om je vooraf aan te melden via de ClubApp. Onder "Club" en vervolgens onder "Diensten" kun je je aanmelden. Via de ClubApp kun je je ook weer afmelden, mocht je onverhoopt niet kunnen. Deelname is uiteraard gratis. 

Met vriendelijke groet,
Sanne Warmerdam
Namens het bestuur TC De Kikkers

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen