Wintercompetitie 2020-2021

Op dit moment is vanwege de aanvullende maatregelen die het kabinet bekend heeft gemaakt de Wintercompetitie tijdelijk gestaakt en mag er alleen gesingeld worden.

Omdat de banen wel gereserveerd en betaald zijn, is er de mogelijkheid om vrij te spelen op het uur waarop je wedstrijd ingepland stond (alleen singelen!). Neem even contact op met je tegenstanders om af te spreken wie van jullie beiden van de baan gebruik gaat maken. Voor de koppels die niet van de geplande baan gebruik maken geldt dat er een inhaalmoment kan worden gepland om te gebruiken om (bijvoorbeeld te singelen). Je kunt uiteraard ook in overleg met je tegenstanders de dubbel uitstellen tot een later moment.

De contactgegevens van de TC De Kikkers-leden zijn terug te vinden in de Clubapp (onder Maatjes). Ben je zelf geen TCK-lid of kun je je tegenstanders niet vinden in de Clubapp, neem dan even contact op met de organisatie, dan leveren wij die gegevens. 

Wij zijn het snelste te bereiken via Whatsapp op nummer 06-13438217, maar een mail mag ook naar [email protected].

______________________________________________________________

ONDERSTAANDE TEKST IS VOORLOPIG EVEN NIET VAN TOEPASSING TOTDAT WE WEER VERDER MOGEN MET DE WINTERCOMPETITIE.

CORONA MAATREGELEN
Naast de normale Corona-maatregelen geldt er een aantal aanvullende afspraken. We gaan er vanuit dat iedereen zich netjes aan al deze afspraken gaat houden.

  • Houd 1,5 meter afstand, houd elkaar hier ook scherp op.
  • Schud geen handen (en ook geen high-five).
  • Tafels in het clubhuis mogen niet verschoven worden; maximaal 4 personen aan één tafel.
  • Bij het wisselen van de groepen (dus als de bel gegaan is) gaan de nieuwe speler eerst naar binnen en naar hun baan. Pas als zij op de baan zijn, gaan de anderen naar het clubhuis.
  • Voor de groepen die om 12, 13, 14 of 15 uur starten, geldt dat men na het spelen maximaal 45 minuten (dus tot kwart voor) kan blijven zitten in het clubhuis. Anders worden de wisselmomenten nog drukker.

De lastigste momenten zullen zijn tijdens het wisselen van de groepen. Iedereen moet door diezelfde deur naar binnen en naar buiten. Het clubhuis is niet groot genoeg om heel veel groepen tegelijkertijd te laten naborrelen. Houd je daarom aan de bovenstaande afspraken, zodat iedereen zich veilig voelt en met een gerust hart kan komen tennissen.

INHALEN
Een belangrijke verandering ten opzichte van vorig seizoen betreft het ‘vrij spelen’ als de geplande wedstrijd niet doorgaat. Voortbordurend op de aanpak van de tweede helft van het vorige seizoen geldt voor seizoen 2020-2021 het volgende:

Als een wedstrijd niet gespeeld kan worden, komt de baan beschikbaar voor inhaalwedstrijden!

Wedstrijden die niet gespeeld worden, moeten tijdig worden doorgegeven! Dat betekent dat de baan dus NIET beschikbaar is voor het koppel dat wel beschikbaar was, maar dat de baan beschikbaar komt via het inhaalschema en dat deze ingepland kan worden voor inhaalwedstrijden. Alleen als de baan op de betreffende zondagochtend zelf nog steeds niet staat ingepland, kan er vrij gespeeld worden op deze baan. Uiteraard alleen door één van beide koppels die oorspronkelijk op die baan hun wedstrijd zouden spelen. Het actuele inhaalschema is te vinden onder de knop onderaan deze pagina.

Contactgegevens
Het overgrote deel van de deelnemers is lid van TC De Kikkers. Zij kunnen de contactgegevens van hun tegenstanders dus achterhalen via de ClubApp. Voor deelnemers van andere clubs geldt dat ze even een verzoek naar ons moeten sturen, dan leveren wij de contactgegevens.

Mailadres
Met ingang van dit seizoen is ons mailadres veranderd. Het nieuwe mailadres is [email protected]

De uitslag van een gespeelde wedstrijd in de Wintercompetitie kun je vastleggen door dit formulier in te vullen:

Het meest actuele inhaalschema vind je hieronder. Net als het reglement.

Reglement Wintercompetitie 2020-2021.pdf Inhaalschema 14112020.pdf