Wintercompetitie 2022-2023

Inhaalschema
De beschikbare inhaalmomenten zijn zichtbaar in een poule genaamd Inhaalschema, gevuld met fictieve spelers. De wedstrijden die hier getoond worden zijn de inhaalmomenten die beschikbaar zijn en komen qua datum en tijdstip overeen met de groen vakjes in het oude inhaalschema. Het inhaalschema is op deze manier te raadplegen via de website van Toernooi.nl of via de app.

Wanneer je inhaalmoment boekt, zet ik het speelmoment over van het Inhaalschema naar jouw wedstrijd. Daarmee is jouw wedstrijd gepland en is het overzicht van de beschikbare inhaalmomenten direct bijgewerkt.

Je kunt de inhaalmomenten nog steeds niet zelf selecteren helaas, dat moet nog steeds door een bericht naar de organisatie.

Vastleggen uitslagen
Dit werkt nog niet via de app. Je dient op je telefoon naar de website van Toernooi.nl te gaan.

Iedereen heeft de mogelijkheid om de uitslag van een wedstrijd vast te leggen, direct in Toernooi.nl. Je moet daarvoor eenmalig een wachtwoord invoeren en vervolgens kun je de uitslag invoeren. Alle op deze manier ingevoerde uitslagen worden automatisch verwerkt in de administratie, daar komt verder geen handmatige verwerking meer bij. Dat scheelt werk en het risico dat uitslagen door mij verkeerd overgenomen worden. En je kunt als speler altijd zien of één van de andere spelers de stand al doorgegeven heeft.

Het wachtwoord is WinterTCK.

Voor beide werkwijzen is een handleiding beschikbaar, je vindt deze onderaan deze pagina.

Reglement

Op basis van de ervaringen van vorig jaar is het reglement behoorlijk uitgebreid om wat beter voorbereid te zijn op calamiteiten zoals afgelopen winter. Lees daarom het reglement goed door voor je je inschrijft. Dat kan op Toernooi.nl, maar je vindt het reglement ook onderaan op deze pagina terug.

INHALEN
Als een wedstrijd niet gespeeld kan worden, komt de baan beschikbaar voor inhaalwedstrijden!

Wedstrijden die niet gespeeld worden, moeten tijdig worden doorgegeven! Dat betekent dat de baan dus NIET beschikbaar is voor het koppel dat wel kan spelen, maar dat de baan beschikbaar komt via het inhaalschema en dat deze ingepland kan worden voor inhaalwedstrijden. Alleen als de baan op de betreffende zondagochtend zelf nog steeds niet staat ingepland, kan er vrij gespeeld worden op deze baan. Uiteraard alleen door één van beide koppels die oorspronkelijk op die baan hun wedstrijd zouden spelen. Het actuele inhaalschema is te vinden onder de knop onderaan deze pagina.

Contactgegevens
Het overgrote deel van de deelnemers is lid van TC De Kikkers. Zij kunnen de contactgegevens van hun tegenstanders dus achterhalen via de ClubApp. Voor deelnemers van andere clubs geldt dat ze even een verzoek naar mij moeten sturen, dan lever ik de contactgegevens.

Contact
Je kunt mij bereiken via [email protected] of via Whatsapp op nummer 06-13438217

De uitslag van een gespeelde wedstrijd in de Wintercompetitie kun je vastleggen door dit formulier in te vullen:

Het meest actuele inhaalschema vind je hier:

Het reglement en de genoemde handleidingen vind je hieronder.

Handleiding inhaalschema.pdf Handleiding vastleggen uitslagen.pdf Reglement Wintercompetitie 2022-2023.pdf