Vergaderen bij TC De Kikkers | Uniek vergaderen in Nieuw-Vennep

Combineer het nuttige met het aangename en kom vergaderen bij TC de Kikkers! Onze unieke vergaderlocatie biedt de perfecte setting om te brainstormen, te bespreken, te vergaderen en te trainen. Verander een saaie vergaderdag in een inspirerende ervaring, omringd door groen, sportieve energie en goed verzorgde catering van 4 tot 30 personen.

Waarom kiezen voor TC de Kikkers voor jouw volgende vergadering?  

Inspirerende omgeving

Onze locatie is omgeven door veel groen, waardoor je in alle rust en frisse lucht kunt vergaderen. In de Kikkers Sport’s Bar en op het grote terras voel je je direct thuis en geniet je van de sportieve gastvrijheid.  

Sportieve afwisseling

Voor of na je vergadering kun je de competitieve sfeer voelen op onze tennis- en padelbanen. Laat je teamgeest zien en speel een paar sets om de teamdynamiek te versterken.

Professionele faciliteiten

Onze twee vergaderzalen zijn uitgerust met moderne technologieën en voorzieningen om ervoor te zorgen dat jouw vergadering soepel verloopt. Denk hierbij aan een beamer, een vast scherm, en snel internet.  

Catering op maat

Geniet van de beste koffie, heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes, speciaal samengesteld om aan jouw behoeften te voldoen.  

Perfecte bereikbaarheid

TC De Kikkers is gelegen op 5 minuten lopen van NS- en busstation Nieuw-Vennep. Kom je met de auto, dan is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor het tennispark.  Kies voor vergaderen bij TC de Kikkers, verhoog de productiviteit en tevredenheid van je team.  Neem vandaag nog contact met ons op ([email protected]) en ontdek hoe wij jouw vergadering naar een hoger niveau kunnen tillen! 

RESERVEER HIER of bel voor meer info naar +31 252 674 151.

Sportief vergaderen opent deuren naar innovatie en succes.
Waar ideeën worden besproken en overwinningen worden gevierd.

vergaderen bij de Kikkers