Vertrouwenspersonen

Als u binnen TC De Kikkers vragen en/of zorgen heeft over mogelijk grensoverschrijdend gedrag, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de leden van het bestuur. U kunt ook contact opnemen met een vertrouwenspersoon. 

Een vertrouwenspersoon is bereikbaar voor iedereen die vragen en/of zorgen heeft over mogelijk grensoverschrijdend gedrag bij of in relatie tot TC De Kikkers. Een vertrouwenspersoon speelt een adviserende rol, denkt mee, helpt om de juiste stappen te zetten en biedt daarbij waar nodig ondersteuning.

TC De Kikkers heeft bewust zelf geen vertrouwenspersonen uit eigen geleding aangesteld, zij maakt gebruik van de vertrouwenspersonen van de KNLTB. Deze zijn geheel onafhankelijk en informatie wordt vertrouwelijk behandeld. De vertrouwenspersonen zijn geen hulpverlener en doen niet zelf onderzoek bij incidenten. De vertrouwenspersonen zijn er om met jou te praten, je te steunen en/of om advies te geven. 

Je kan telefonisch of per e-mail contact opnemen met één van de vertrouwenspersonen van de KNLTB. Als je een mail stuurt, kun je aangeven of je een antwoord wilt ontvangen per e-mail of telefonisch. De vertrouwenspersoon zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Alle vertrouwenspersonen zijn actieve gepassioneerde tennissers en/of padellers (geweest). 

Voor een actueel overzicht van de vertrouwenspersonen van de KNLTB (inclusief contactgegevens), klik hier