Wintercompetitie

De Wintercompetitie wordt gespeeld op de zondagmiddagen in de winter (oktober t/m maart) in de tennishal van TC De Kikkers. Er wordt gespeeld in poules in de categorieën heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel op verschillende sterktes. De gezelligheid staat centraal, maar dat wil niet zeggen dat het er niet fanatiek aan toe kan gaan. De wedstrijden worden gespeeld op zondagen tussen 12 en 17 uur.

Een deelnemer speelt per poule 7 keer in 6 maanden tijd. Inschrijven voor meerdere poules is mogelijk. Alle wedstrijden duren één uur. Er is ook ruimte om wedstrijden in te halen (voor als een deelnemer een keertje niet kan spelen). Je hoeft ook geen lid te zijn van TC De Kikkers om deel te nemen. Het inschrijfgeld bedraagt € 50 per persoon. De inschrijving voor het seizoen 2023-2024 is geopend en sluit op 17 september. 

Voor vragen en/of meer informatie, mail naar [email protected].

Klik hier voor informatie over het komende Wintercompetitie-seizoen.

Inschrijven voor de Wintercompetitie kan via deze link. U dient hiervoor een account te hebben op Toernooi.nl.

Controleer daarbij uw contactgegevens goed, het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Toernooi.nl account is het e-mailadres waarmee uw inschrijving wordt geregistreerd en wat wordt gebruikt voor de communicatie over het toernooi!