Winterabonnement padel

Voor leden en niet-leden van TC De Kikkers is het mogelijk om in de wintermaanden (1 oktober tot en met 31 maart) te padellen op onze buiten padelbanen. De tarieven kunt u vinden op onze tarievenpagina. Er is ook een apart winterabonnement tennis. De spelregels en voorwaarden zijn als volgt:

  • Met een winterabonnement kun je 7 dagen per week in de wintermaanden buiten padellen van 1 oktober tot en met 31 maart tussen 9.00 uur en 23.00 uur. In het weekend gelden er afwijkende openingstijden, namelijk op zaterdag van 09.00 uur t/m 18.00 uur. En op zondag van 9.00 uur t/m 22.00 uur.
  • Padelbaan 1 en 2 zijn gereserveerd voor winterabonnementhouders en kunnen via de Clubapp of de website afgehangen worden. Padelbaan 3 is primair voor de verhuur, maar kan indien deze niet geboekt is, ook op dezelfde manier door winterabonnementhouders worden afgehangen.
  • Er kan gespeeld worden op de padelbanen, voor zover deze niet gereserveerd zijn voor losse verhuur, gereserveerd door andere winterabonnementhouders of gereserveerd voor training / evenementen / toernooien / competitie. 
  • Op weekdagen (ma. t/m vr.) geldt vanaf 18 uur een speelduur van 60 minuten. Op de overige dagen en tijden geldt een speelduur van 90 minuten.
  • Voor het winterabonnement padel geldt automatische verlenging. Meld je per seizoen tijdig af voor 1 augustus.
  • Het afhangen is er ook voor om te controleren dat alleen de padellers met een winterabonnement de baan opgaan. 

Voor nadere informatie: [email protected]. Inschrijven kunt u hier (ook voor TCK-leden).