Competitie

TC De Kikkers staat bekend om zijn grote deelname aan de landelijke KNLTB-competities en overige regionale competities. Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor TC De Kikkers. In het voorjaar en/of het najaar speel jij met jouw team tegen teams van andere verenigingen in de omgeving. Competitie spelen is het gevoel van willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Het gaat om het teamgevoel en de saamhorigheid.

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Naast het ontwikkelen van jouw spel- en tennisvaardigheden heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen op en naast de baan. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan in principe meedoen.

De KNLTB heeft een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugdSpecifiek voor kinderen t/m 12 jaar is er de Tenniskids competitie. Voor kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar is er de Junioren competitie. Bij de senioren zijn aan bepaalde competitiesoorten leeftijdscategorie√ęn gekoppeld, zoals 17+, 35+, 50+. Dat betekent dat je pas mag deelnemen aan die competitie als je minimaal die leeftijd hebt. Daarnaast kan er in verschillende samenstellingen worden gespeeld, zoals dames, heren en gemengd (dames en heren). Klik hier en ontdek het complete competitieaanbod voor senioren vanuit de KNLTB.

Bij TC De Kikkers wordt momenteel competitie gespeeld op de volgende dagen:

  • maandagavond
  • woensdagavond
  • vrijdagavond
  • zaterdag
  • zondag 

Met ingang van het zomerseizoen 2022 kan er ook worden deelgenomen aan de padelcompetitie. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Daarnaast wordt een aantal regionale competities georganiseerd. Voor meer informatie over de verschillende competitievormen voor komend seizoen, kijk op deze pagina of stuur een mail naar [email protected].