Ik wil Tennissen én Padellen

Als u wilt tennissen én padellen op het park van TC De Kikkers, heeft u vanaf medio september 2021 de volgende mogelijkheden.

In de zomermaanden (1 april t/m 30 september) kunt u:

 • lid worden van TC De Kikkers
  Een lidmaatschap geeft u recht om gedurende het zomerseizoen (april t/m september) onbeperkt vrij te spelen op de gravel-, all-weather- en padelbanen. Padel is standaard onderdeel van het lidmaatschap van TC De Kikkers. Er zijn verschillende lidmaatschapsvormen, o.a. voor jeugd en voor senioren. 
 • als introducee een dagpas kopen
  Om incidenteel een keer vrij te spelen (tennis en/of padel) samen met een Kikker-lid. Introducees zijn in verband met drukte op het park niet welkom op doordeweekse avonden en tijdens competitiedagen/evenementen. U wordt als niet-lid geïntroduceerd door het Kikker-lid.
 • een losse baan (per uur) huren (voor niet-leden)
  Niet-leden kunnen op specifieke tijden gedurende het zomerseizoen (april t/m september) een gravel- of padelbaan per uur huren. Reserveren van een baan doet u online via www.tennisboeker.nl, www.padelboeker.nl of via de KNLTB Meet & Play app. Ideaal om een keer kennis te maken met tennis en/of padel. Rackets en ballen kunt u huren. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.

In de wintermaanden (1 oktober t/m 31 maart) kunt u:

 • een winterabonnement padel en een winterabonnement tennis kopen
  Met een winterabonnement padel en een winterabonnement tennis kunt u gedurende het winterseizoen (oktober t/m maart) onbeperkt vrij spelen op de all-weaterbanen (outdoor) en op de padelbanen (eveneens outdoor). Leden van TC De Kikkers krijgen korting op het winterabonnement padel en op het winterabonnement tennis. Als u liever 's winters in de hal wilt tennissen (indoor), kunt u een binnenbaan huren (vast contract) in combinatie met een winterabonnement padel. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • een losse baan (per uur) huren (voor niet-leden)
  Niet-leden kunnen gedurende het winterseizoen (oktober t/m maart) een padelbaan of indoor tennisbaan per uur huren. Losse verhuur van buitenbanen is gedurende het winterseizoen niet mogelijk. Reserveren van een baan doet u online via kikkers.baanreserveren.nl, www.padelboeker.nl of via de KNLTB Meet & Play app. Ideaal om een keer kennis te maken met tennis en/of padel. Rackets en ballen kunt u huren. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.

De tarieven en mogelijkheden kunt u eenvoudig vergelijken op onze tarievenpagina.