Ik wil Tennissen én Padellen

Als u wilt tennissen én padellen op het park van TC De Kikkers, heeft u vanaf medio september 2021 de volgende mogelijkheden.

In de zomermaanden (1 april t/m 30 september) kunt u:

 • lid worden van TC De Kikkers
  Een lidmaatschap geeft u recht om gedurende het zomerseizoen (april t/m september) onbeperkt vrij te spelen op de gravel-, all-weather- en padelbanen. Padel is standaard onderdeel van het lidmaatschap van TC De Kikkers. Er zijn verschillende lidmaatschapsvormen, o.a. voor jeugd en voor senioren. 
 • spelen als introducé
  De regels omtrent introduceren vindt u op deze pagina.
 • een losse baan (per uur) huren (voor niet-leden)
  Niet-leden kunnen op specifieke tijden gedurende het zomerseizoen (april t/m september) een gravel- of padelbaan per uur huren. Reserveren van een baan doet u online via www.tennisboeker.nl, www.padelboeker.nl of via de KNLTB Meet & Play app. Ideaal om een keer kennis te maken met tennis en/of padel. Rackets en ballen kunt u huren. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • meedoen aan de Zomerchallenge
  De Zomer Challenge is een goedkoop lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je in juli en augustus 2023 onbeperkt vrij kunt tennissen én padellen bij TC De Kikkers. Dit lidmaatschap kostte in 2023 54 euro (voor volwassenen van 18 jaar en ouder) en 39 euro voor jeugd (tot 18 jaar).

In de wintermaanden (1 oktober t/m 31 maart) kunt u:

 • een winterabonnement padel en een winterabonnement tennis kopen
  Met een winterabonnement padel en een winterabonnement tennis kunt u gedurende het winterseizoen (oktober t/m maart) onbeperkt vrij spelen op de all-weaterbanen (outdoor) en op de padelbanen (eveneens outdoor). Leden van TC De Kikkers krijgen korting op het winterabonnement padel en op het winterabonnement tennis. Als u liever 's winters in de hal wilt tennissen (indoor), kunt u een binnenbaan huren (vast contract) in combinatie met een winterabonnement padel. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • een losse baan (per uur) huren (voor niet-leden)
  Niet-leden kunnen gedurende het winterseizoen (oktober t/m maart) een padelbaan of indoor tennisbaan per uur huren. Losse verhuur van buitenbanen is gedurende het winterseizoen niet mogelijk. Reserveren van een baan doet u online via kikkers.baanreserveren.nl, www.padelboeker.nl of via de KNLTB Meet & Play app. Ideaal om een keer kennis te maken met tennis en/of padel. Rackets en ballen kunt u huren. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • spelen als introducé
  De regels omtrent introduceren vindt u op deze pagina.

De tarieven en mogelijkheden kunt u eenvoudig vergelijken op onze tarievenpagina.