Tennisles

De tennislessen op het park van TC De Kikkers worden verzorgd door TennisNed. TennisNed werkt uitsluitend met professionele tennistrainers die tennisles geven op ieder niveau voor jong en oud. TennisNed is aangesloten bij I’M Tennis, een samenwerkingsverband van meerdere tennisscholen.

Voor het volgen van tennisles heeft u bij TC De Kikkers de volgende mogelijkheden.

 • Jeugd zomer
  In het lidmaatschap van TC De Kikkers voor de jeugd zijn de zomerlessen (1 uur per week gedurende 18 weken in een groep van 8 kinderen) inbegrepen, je dient je echter nog wel in te schrijven voor de lessen via deze link. De lessen zijn in de periode april-september met uitzondering van de schoolvakanties.
 • Jeugd winter binnen
  In de winter wordt er gedurende 21 lesweken binnen getraind in de Kikkerhal in groepen van 8 kinderen. Kinderen kunnen zich hiervoor opgeven via deze link. De lessen zijn beschikbaar voor jeugdleden van TC De Kikkers én voor jeugdleden van andere tennisverenigingen die geen indoorfaciliteiten hebben (tegen meerprijs). De tarieven voor de winterlessen staan op deze pagina.
 • Jeugd extra training
  Zowel in de zomer als in de winter is het ook mogelijk om in kleinere groepen te trainen of een extra les te volgen. De tarieven hiervoor tref je aan op deze pagina.
 • Jeugd 4 t/m 6 jaar
  Speciaal voor de kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar organiseren wij Tenniskids Blauw, waarin deze jonge kinderen spelenderwijs kennis maken met tennis. 
 • Senioren zomer
  In de zomer wordt er buiten getraind in groepen van maximaal 4 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen of met twee of drie personen te trainen. De trainingsvormen en tarieven treft u aan op deze pagina. Daar kunt u zich ook opgeven voor de lessen. U kunt zelf een groepje vormen, maar u kunt bij de tennisschool informeren of zij een groepje kunnen vormen.
 • Senioren winter
  In de winter is het mogelijk om binnen in de hal of buiten op de all-weather banen te trainen. De trainingsvormen en tarieven treft u aan op deze pagina. Daar kunt u zich ook opgeven voor de lessen. Voor training op de all-weather banen is een winterlidmaatschap verplicht.