Tennisles

De tennislessen op het park van TC De Kikkers worden verzorgd door TennisNed. TennisNed werkt uitsluitend met professionele tennistrainers die tennisles geven op ieder niveau voor jong en oud. TennisNed is aangesloten bij I’M Tennis, een samenwerkingsverband van meerdere tennisscholen.

Voor het volgen van tennisles heeft u bij TC De Kikkers de volgende mogelijkheden.

 • Jeugd zomer en winter
  In de all-in-one pakketten voor de jeugd zijn de zomer- en winterlessen (gedurende 39 weken per jaar, niet in de schoolvakanties) in groepen van 8 kinderen inbegrepen. Je dient je echter nog wel in te schrijven voor de lessen via deze link. Van april t/m september worden lessen buiten gegeven, van oktober t/m maart in de hal.
 • Jeugdlessen winter voor niet-leden
  Jeugdleden van andere tennisverenigingen die geen indoorfaciliteiten hebben kunnen indien er ruimte is meedoen met de jeugdlessen in de winter. Neem voor beschikbaar en kosten concact op met de jeugdcommissie. De tarieven voor de winterlessen staan op deze pagina.
 • Jeugd extra training
  Zowel in de zomer als in de winter is het ook mogelijk om in kleinere groepen te trainen of een extra les te volgen. Deze trainingen zitten niet in een all-in-one pakket, de facturatie van deze extra trainingen loopt via de tennisschool. De tarieven hiervoor tref je aan op deze pagina.
 • Jeugd 4 t/m 6 jaar
  Speciaal voor de kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar organiseren wij Tenniskids Blauw, waarin deze jonge kinderen spelenderwijs kennis maken met tennis. 
 • Senioren zomer
  In de zomer wordt er buiten getraind in groepen van maximaal 4 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen of met twee of drie personen te trainen. De trainingsvormen en tarieven treft u aan op deze pagina. Daar kunt u zich ook opgeven voor de lessen. U kunt zelf een groepje vormen, maar u kunt bij de tennisschool informeren of zij een groepje kunnen vormen. Voor training op de De Kikkers banen is een lidmaatschap verplicht. 
 • Senioren winter
  In de winter is het mogelijk om binnen in de hal of buiten op de all-weather banen te trainen. De trainingsvormen en tarieven treft u aan op deze pagina. Daar kunt u zich ook opgeven voor de lessen. Voor training op de all-weather banen is een winterlidmaatschap verplicht.