Tenniskids Blauw

Gedurende het seizoen 2021-2022 biedt TC De Kikkers in samenwerking met Tennisschool TennisNed een aantal cursussen Tenniskids Blauw aan voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Bij Tenniskids Blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis aan de hand van verschillende oefeningen. De simpele oefeningen zijn er vooral op gericht bewegings-, bal- en racketvaardigheden te ontwikkelen. Er wordt niet van de kinderen verwacht dat ze direct rally’s gaan spelen. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste bal- en racketvaardigheden. Plezier en samenspel staan hierbij voorop.

Er vinden steeds blokken van 8 of 9 lessen plaats waarbij per blok ingeschreven kan worden:

Blok juni - september: 9 lessen van 45 minuten op de woensdag of de vrijdag van juni t/m sept 2022 buiten (bij regen in de hal):
Woensdag 22 juni, 29 juni, 6 juli, 13 juli, 31 aug, 7 sept, 14 sept, 21 sept, 28 sept van 13.15 tot 14.00 uur
Vrijdag 17 juni, 24 juni, 1 juli, 8 juli, 15 juli, 2 sept, 9 sept, 16 sept, 23 sept van 14.15 tot 15.00 uur    

De kosten per blok van 9 lessen zijn € 40,50 in de zomerperiode (buiten). Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: [email protected] met als onderwerp “Tenniskids Blauw”. Geef daarbij aan welke dag uw voorkeur heeft (en of de andere dag ook als 2e  keuze mogelijk is) en aan welk(e) blok(ken) uw kind wilt deelnemen. De cursus wordt alleen gegeven bij voldoende aanmeldingen.

Tennisrackets voor de lessen zijn beschikbaar bij TC De Kikkers. Kinderen die meedoen met deze kennismakingscursus zijn (nog) geen lid van de vereniging en krijgen daarom geen KNLTB pas. Kinderen die na een blok enthousiast zijn en graag door willen met tennis, kunnen weer inschrijven voor het volgende blok. Op het moment dat de kinderen 6 jaar zijn geworden of voldoende vaardigheden hebben om met de kinderen vanaf 6 jaar mee te doen, zijn ze van harte uitgenodigd om lid te worden van de vereniging. Vraag gerust aan de trainers of uw kind al toe is aan de ‘echte’ lessen die horen bij het lidmaatschap.  

We verwelkomen u en uw kind graag op de mooie tennisbanen van TC De Kikkers.  

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via [email protected]