Tenniskids Blauw

TC De Kikkers biedt in samenwerking met Tennisschool TennisNed meerdere keren per jaar een cursus Tenniskids Blauw aan voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Bij Tenniskids Blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis aan de hand van verschillende oefeningen. De simpele oefeningen zijn er vooral op gericht bewegings-, bal- en racketvaardigheden te ontwikkelen. Er wordt niet van de kinderen verwacht dat ze direct rally’s gaan spelen. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste bal- en racketvaardigheden. Plezier en samenspel staan hierbij voorop.

De kinderen krijgen 5 lessen van 45 minuten op de woensdag of de vrijdag:

Woensdag 25 augustus, 1 september, 8 september, 15 september, 22 september van 13.15 tot 14.00 uur

Vrijdag 27 augustus, 3 september, 10 september, 17 september, 24 september van 15.15 tot 16.00 uur

De kosten van de 5 lessen zijn € 22,50. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: [email protected] met als onderwerp “Tenniskids Blauw”. Geef daarbij aan welke dag uw voorkeur heeft (en of de andere dag ook als 2e keuze mogelijk is). De cursus wordt alleen gegeven bij voldoende aanmeldingen.

De lessen gaan altijd door, bij regen wordt er gebruik gemaakt van de binnenbanen in de tennishal.

Tennisrackets voor de lessen zijn gratis beschikbaar via TC De Kikkers. Kinderen die meedoen met deze kennismakingscursus zijn (nog) geen lid van de vereniging en krijgen daarom geen KNLTB pas. Kinderen die na de 5 lessen enthousiast zijn en graag door willen met tennis, kunnen later nog een keer meedoen met de cursus. Op het moment dat de kinderen 6 jaar zijn geworden of voldoende vaardigheden hebben om met de kinderen vanaf 6 jaar mee te doen, zijn ze van harte uitgenodigd om lid te worden van de vereniging. Vraag gerust aan de trainers of uw kind al toe is aan de ‘echte’ lessen die horen bij het lidmaatschap.

We verwelkomen u en uw kind graag (weer) op de mooie tennisbanen van TC De Kikkers.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via [email protected]