Winterlidmaatschap tennis

Voor leden en niet-leden van TC De Kikkers is het mogelijk om in de wintermaanden (oktober tot en met maart) buiten (door) te tennissen op onze all-weather banen. De kosten bedragen € 50,00 voor volwassenen (18 jaar en ouder) en € 40,00 voor kinderen (tot 18 jaar). De spelregels en voorwaarden zijn als volgt:

  • Met een winterabonnement kun je 7 dagen per week in de wintermaanden buiten tennissen van 1 oktober tot en met 31 maart tussen 9.00 uur en 23.00 uur. In het weekend gelden er afwijkende openingstijden, namelijk van 09.00 uur t/m 18.00 uur.
  • Er kan alleen gespeeld worden op de 5 all-weather banen. In oktober zijn de gravelbanen nog in gebruik voor de najaarscompetitie, maar niet te gebruiken voor tennissers met een winterabonnement. De netten worden zo snel mogelijk weggehaald om de kwaliteit van het gravel te behouden.
  • Voor het winterabonnement geldt automatische verlenging. Meld je per seizoen tijdig af voor 1 oktober.
  • Voor niet-Kikkerleden geldt dat zij lid moeten zijn van de KNLTB (met bijbehorende KNLTB-pas). Niet-Kikkerleden die een winterabonnement bij ons hebben afgesloten, krijgen bericht wanneer hun pas bij de bar klaar ligt.
  • Het is ook mogelijk om buiten in de winter op de all-weatherbanen les te volgen. Kikkerleden en niet-Kikkerleden die in de winter buiten willen lessen bij TennisNed dienen hiervoor ook een winterabonnement af te sluiten.
  • Het komt voor dat een aantal van jullie de pas vergeten en toch de baan opgaan. Dat kan tot discussie leiden en dat is zonde. Neem je pas altijd mee en mocht je de pas toch vergeten zijn, meldt dit dan bij de bar. Zij registreren je naam en je kan een tijdelijke pas meenemen. Er zijn maar een paar tijdelijke passen, dus dit is echt een noodoplossing.
  • De registratie is er ook voor om te controleren dat alleen de tennissers met een winterabonnement de baan opgaan. 
  • Mochten jullie problemen hebben met jullie winterpas, bijvoorbeeld het afhangen lukt niet, meldt dit dan via [email protected] (dit adres niet gebruiken voor aan- en afmelden!) en dan zoeken we naar een oplossing. Als er andere vragen zijn of opmerkingen, horen we het ook graag via dit emailadres.
  • Tennissers met een winterabonnement kunnen meedoen met de winterladder, dit is voor het enkelspel en dubbelspel. De ladder is in 2017 begonnen en steeds meer leden sluiten zich aan. Je kan de ‘clubladder’ app downloaden en zoeken naar onze club. Lees meer op deze website [ Klik hier voor meer clubladder info ]
Het aantal winterabonnementen is gemaximeerd. Maximum aantal inschrijvingen is bereikt! Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Voor nadere informatie [email protected].