Winterabonnement tennis

** Een wachtlijst kan van toepassing zijn. Wees er snel bij. Voor meer informatie mail naar [email protected] **

Voor leden en niet-leden van TC De Kikkers is het mogelijk om in de wintermaanden (oktober tot en met maart) buiten (door) te tennissen op onze all-weather banen. De tarieven kunt u vinden op onze tarievenpagina. Er is ook een apart winterabonnement padel

De spelregels en voorwaarden zijn als volgt:

  • Met een winterabonnement kun je 7 dagen per week buiten tennissen van 1 oktober tot en met 31 maart tussen 9.00 uur en 23.00 uur. In het weekend gelden afwijkende openingstijden: van 09.00 uur t/m 18.00 uur op zaterdag en van 09.00 uur t/m 22.00 uur op zondag.
  • Er kan alleen gespeeld worden op de 5 all-weather banen. In oktober zijn de gravelbanen nog in gebruik voor de najaarscompetitie, maar niet te gebruiken voor tennissers met een winterabonnement. De netten worden zo snel mogelijk weggehaald om de kwaliteit van het gravel te behouden.
  • Voor het winterabonnement geldt automatische verlenging.
  • Meld je per seizoen tijdig af en aan voor 1 augustus.
  • Het is ook mogelijk om buiten in de winter op de all-weatherbanen les te volgen. Kikkerleden en niet-Kikkerleden die in de winter buiten willen lessen dienen zich in te schrijven bij I'm Tennis, echter, het winterabonnement dient te worden afgesloten via [email protected]
  • Afhangen van de all-weatherbanen dient plaats te vinden door middel van de ClubApp. Je kan 1 keer afhangen vanuit huis, de tweede keer nadat je hebt gespeeld. 
  • Het afhangen is ook ter controle dat alleen de winterleden de baan opgaan.
  • Winterleden kunnen meedoen met de winterclubladder. Dit is enkelspel en dubbelspel. De ladder is in 2017 begonnen en steeds meer leden sluiten zich aan. Je kan de ‘clubladder’ app downloaden. Lees meer op deze website https://sportconnexions.com/nl/ en je kan de app downloaden via de app store en vervolgens de juiste tennisclub selecteren. 

Voor vragen en informatie: [email protected]

Afsluiten winterabonnement:  [email protected]