Ik wil tennisen

Als u wilt tennissen op het park van TC De Kikkers, heeft u de volgende mogelijkheden.

In de zomermaanden (1 april t/m 30 september) kunt u:

 • lid worden van TC De Kikkers
  Een lidmaatschap geeft u recht om gedurende de zomermaanden onbeperkt vrij te spelen op de gravel- en all-weaterbanen. Spelen op de padelbanen is inbegrepen gedurende het zomerseizoen. Er zijn verschillende lidmaatschapsvormen, o.a. voor jeugd en voor senioren. 
 • een losse binnenbaan huren in de hal
  U betaalt per uur. Optioneel kunt u rackets en ballen huren. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • op een vast tijdstip een binnenbaan huren in de hal
  Gedurende de zomermaanden kunt u onbeperkt vrij spelen op uw binnenbaan op het door u gekozen vaste uur. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.  
 • spelen als introducé
  Om incidenteel een keer vrij te spelen op de padelbanen samen met een Kikker-lid. U wordt als niet-lid geïntroduceerd door het Kikker-lid. Afhangen en betalen kan via de KNLTB ClubApp gedaan worden door het Kikker-lid. Als introducé kunt u op werkdagen tot uiterlijk 19 uur gebruik maken van de tennisbanen. Uitzondering hierop zijn de maanden juli en augustus.
 • een losse gravelbaan (per uur) huren (voor niet-leden)
  Niet-leden kunnen dagelijks tussen 13.00 uur en 17.00 uur gedurende het zomerseizoen (april t/m september) een gravelbaan per uur huren. Reserveren van een baan doet u online via www.tennisboeker.nl. Ideaal om een keer kennis te maken met tennis. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • meedoen aan de Zomerchallenge
  De Zomer Challenge is een goedkoop lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je in juli en augustus 2023 onbeperkt vrij kunt tennissen én padellen bij TC De Kikkers. Dit lidmaatschap kostte in 2023 54 euro (voor volwassenen van 18 jaar en ouder) en 39 euro voor jeugd (tot 18 jaar). 

In de wintermaanden (1 oktober t/m 31 maart) kunt u:

 • een winterabonnement tennis kopen
  Als winterlid kunt u gedurende de wintermaanden onbeperkt vrij spelen op de all-weaterbanen. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers. 
 • een losse binnenbaan huren in de hal
  U betaalt per uur. Optioneel kunt u rackets en ballen huren. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • op een vast tijdstip een binnenbaan huren in de hal
  Gedurende de wintermaanden kunt u onbeperkt vrij spelen op uw binnenbaan op het door u gekozen vaste uur. Niet alle tijden/tijdsperioden zijn beschikbaar. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • spelen als introducé
  Om incidenteel een keer vrij te spelen op de padelbanen samen met een Kikker-lid. U wordt als niet-lid geïntroduceerd door het Kikker-lid. Afhangen en betalen kan via de KNLTB ClubApp gedaan worden door het Kikker-lid. Als introducé kunt u op werkdagen tot uiterlijk 19 uur gebruik maken van de tennisbanen.

De tarieven en mogelijkheden kunt u eenvoudig vergelijken op onze tarievenpagina.