Ik wil tennisen

Als u wilt tennissen op het park van TC De Kikkers, heeft u de volgende mogelijkheden.

In de zomermaanden (1 april t/m 30 september) kunt u:

 • lid worden van TC De Kikkers
  Een lidmaatschap geeft u recht om gedurende de zomermaanden onbeperkt vrij te spelen op de gravel- en all-weaterbanen. Spelen op de padelbanen is inbegrepen gedurende het zomerseizoen. Er zijn verschillende lidmaatschapsvormen, o.a. voor jeugd en voor senioren. 
 • een losse binnenbaan huren in de hal
  U betaalt per uur. Optioneel kunt u rackets en ballen huren. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • op een vast tijdstip een binnenbaan huren in de hal
  Gedurende de zomermaanden kunt u onbeperkt vrij spelen op uw binnenbaan op het door u gekozen vaste uur. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.  
 • spelen als introducé
  Om incidenteel een keer vrij te spelen op de padelbanen samen met een Kikker-lid. U wordt als niet-lid geïntroduceerd door het Kikker-lid. Afhangen en betalen kan via de KNLTB ClubApp gedaan worden door het Kikker-lid. Als introducé kunt u op werkdagen tot uiterlijk 19 uur gebruik maken van de tennisbanen. Uitzondering hierop zijn de maanden juli en augustus.
 • een losse gravelbaan (per uur) huren (voor niet-leden)
  Niet-leden kunnen dagelijks tussen 13.00 uur en 17.00 uur gedurende het zomerseizoen (april t/m september) een gravelbaan per uur huren. Reserveren van een baan doet u online via www.tennisboeker.nl. Ideaal om een keer kennis te maken met tennis. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.

In de wintermaanden (1 oktober t/m 31 maart) kunt u:

 • een winterabonnement tennis kopen
  Als winterlid kunt u gedurende de wintermaanden onbeperkt vrij spelen op de all-weaterbanen. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers. 
 • een losse binnenbaan huren in de hal
  U betaalt per uur. Optioneel kunt u rackets en ballen huren. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • op een vast tijdstip een binnenbaan huren in de hal
  Gedurende de wintermaanden kunt u onbeperkt vrij spelen op uw binnenbaan op het door u gekozen vaste uur. Niet alle tijden/tijdsperioden zijn beschikbaar. U hoeft geen lid te zijn van TC De Kikkers.
 • spelen als introducé
  Om incidenteel een keer vrij te spelen op de padelbanen samen met een Kikker-lid. U wordt als niet-lid geïntroduceerd door het Kikker-lid. Afhangen en betalen kan via de KNLTB ClubApp gedaan worden door het Kikker-lid. Als introducé kunt u op werkdagen tot uiterlijk 19 uur gebruik maken van de tennisbanen.