Ik wil tennis voor mijn kind

Als uw kind wilt tennissen op het park van TC De Kikkers, heeft u de volgende mogelijkheden:

 • een proefles nemen
  Als u nog niet weet of tennis iets is voor uw kind, kunt u - zonder verplichting en zonder kosten - uw kind een proefles laten volgen. Na de proefles kunt u zelf beslissen of uw kind lid wordt van TC De Kikkers.
 • meedoen aan Tenniskids Blauw
  Speciaal voor de kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar organiseren wij Tenniskids Blauw, waarin deze jonge kinderen spelenderwijs kennis maken met tennis. 
 • lid worden van TC De Kikkers
  U kunt kiezen uit verschillende pakketten voor de jeugd. In alle pakketten zit het lidmaatschap (met onbeperkt buiten vrijspelen in zomer en winter), tennisles in zomer en winter én het meedoen aan alle clubevenementen (behalve tenniskamp) inbegrepen. Ook zijn er pakketten waar de competitie of een 2e uur training is inbegrepen.  
 • als introducee een dagpas kopen
  om incidenteel een keer vrij te spelen op de gravel- en all-weather banen. Introducees zijn in verband met drukte op het park niet welkom op doordeweekse avonden en tijdens competitiedagen/evenementen.
 • winterlid worden voor jeugd van andere verenigingen zonder indoorfaciliteiten
  Als winterlid kan uw kind gedurende de wintermaanden onbeperkt vrij spelen op de all-weatherbanen. Tennisles is niet inbegrepen.