Introducees

Om af en toe een keer met een niet-Kikker lid te kunnen tennnissen of padellen is er de mogelijkheid om iemand te introduceren. Het afhangen met en betalen voor een introducé kan nu ook via de KNLTB ClubApp en u hoeft u hiervoor dus geen pasje meer te halen achter de bar.

Introduceren doet u per afhangperiode en rekent u ook per afhangperiode af. De mogelijkheden om te introduceren en de kosten verschillen voor tennis en padel:

Tennis
De kosten voor een introducé zijn € 7,50 per speelperiode (45 minuten). Op de tennisbanen kan werkdagen tot uiterlijk 19:00 uur gespeeld worden met introducees. Uitzondering hierop zijn de maanden juli en augustus, waarin ook met introducees tot sluiting van het park gespeeld kan worden.

Padel
De kosten voor een introducé zijn € 8,00 per speelperiode van 60 minuten. Op de padelbanen kan alle dagen tot sluitingstijd gespeeld worden met introducees.

Let op: het introduceren van niet-Kikker leden is bedoeld voor incidenteel gebruik, daarom is het maximaal aantal introducees per Kikker-lid gesteld op 5 per kalenderjaar. Dat geldt voor tennis en padel samen.