Over TC De Kikkers

Het tennispark van TC De Kikkers heeft de beschikking over 16 tennisbanen (11x gravel, 5x all-weather) en 3 padelbanen (met ingang van zomer 2021), die opgesloten liggen in een fraaie groene omgeving. Op de gravelbanen wordt alleen in de zomermaanden gespeeld, op de all-weater banen en de padelbanen wordt het hele jaar door buiten gespeeld. Daarnaast is er een tennishal met 5 indoor tennisbanen (tapijt) die in de winter druk worden bezocht. Het clubhuis heeft een gezellige uitstraling en is voorzien van een terras met uitzicht op alle banen. 

Het tennispark is relatief nieuw en modern vormgegeven. In 2012 is het tennispark verplaatst naar het huidige compex aan de Oosterdreef 28. Met circa 1.000 leden mogen we gerust stellen dat de club een grote sociale functie heeft in het dorp.  

De club staat bekend om haar gezelligheid en het organiseren van diverse evenementen met als hoogtepunt het jaarlijkse Kikkers Open Toernooi.

Historie TC De Kikkers

Tennisclub De Kikkers is opgericht in 1975. De tennisclub was tot 2012 gevestigd op de hoek van de Zuiderdreef en de Oosterdreef en kende 10 gravelbanen en een binnenhal met 4 indoor tennisbanen.